Menu

Duo Winterdeken Camel Hair Fluff

135 × 200 cm
Duo Winterdeken Camel Hair Fluff
135 × 200 cm
  135 × 200 cm
  € 299,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)
  slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

  Algemene informatie

  Warm en droog

  De deken is gevuld met zacht, Mongools kamelenhaarpluis en zorgt zo voor een bijzonder warm en droog slaapklimaat. Dat komt omdat het kamelenhaar, dat hier ongeverfd en ongebleekt wordt gebruikt, door zijn sterke krul veel warme lucht kan opslaan en het vocht sneller van het lichaam afvoert dan ander fijn haar. Het dekbed is gemaakt als een zogenaamde duo-deken, tussen de twee aan elkaar genaaide afzonderlijke dekens wordt een isolerende luchtkamer gevormd die extra warmte geeft. Gemaakt in de Allgäu.

  Opmerking

  Andere maten en overmaten zijn verkrijgbaar bij onze speciale bestelafdeling. Als op maat gemaakte producten kunnen ze echter niet worden geruild.

  Productinformatie

  Artikel nummer 60593

   Vulling 100% kameelhaar, ongeverfd en ongebleekt, uitsluitend mechanisch bewerkt. Vulling van vezeldicht satijn, 100% katoen, weefselgewicht 120 g/m², garengetal Nm 100, kleur naturel. Gestikt in ruiten, met omtrekrol.
   135 x 200 cm. Vulgewicht 1.600 g.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu