Menu

Druk Vissen

Vis - 30 x 40 cm
Nieuw
Druk Vissen
Vis - 30 x 40 cm
Vis
30 x 40 cm
27,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Natuurhistorische herdrukken

In Denemarken worden deze herdrukken van natuurhistorische illustraties gemaakt van historische wetenschappelijke werken. De illustraties van de vissen van de Zuidzee komen uit het Hamburgse "Journal des Museums Godeffroy" - een publicatie voor geografische, etnografische en natuurwetenschappelijke mededelingen, uitgegeven tussen 1873 en 1910 - die verscheen in de overgang naar de 20e eeuw. Uit het wetenschappelijke werk "Kunstformen der Natur" van Ernst Haeckel, dat tussen 1899 en 1904 in tien delen verscheen en niet alleen in wetenschappelijke kringen, maar ook in die van de schone kunsten de aandacht trok, hebben wij illustraties gekozen van verschillende kleine en zeedieren.
Wat wij in deze Deense prenten bijzonder op prijs stellen, is het feit dat de reproducent zich uitsluitend heeft geconcentreerd op het aloude ambacht van de natuurillustratie, waarbij hij de verleiding heeft weerstaan om kunstmatige ouderdomsverschijnselen, zoals vergeling of koffievlekken, aan het papier toe te voegen. Hij herwerkt alle illustraties en herstelt ze in hun veronderstelde oorspronkelijke staat.

Productinformatie

Artikel nummer 33602

Zuurvrij, gebufferd cellulosepapier van Hahnemühle (210 g/m², mat). Digitale druk. Voor het ophangen bevelen wij onze magnetische fotolijst van eikenhout (30 of 50 cm) aan. Levering zonder schilderijrail.
30 x 40 cm
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu