Menu
The Dybdahl

Druk Vissen

Vis - 30 x 40 cm
The Dybdahl
Druk Vissen
Vis - 30 x 40 cm
  Vis
  € 27,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar
  Gratis verzending! Tot en met 03.12.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Natuurlijke historie herdrukken

  In Denemarken worden deze herdrukken van natuurhistorische illustraties gemaakt van historische wetenschappelijke werken. De illustraties van de vissen van de Zuidzee zijn afkomstig uit het Hamburgse "Journal des Museums Godeffroy" - een publicatie voor geografische, etnografische en natuurwetenschappelijke mededelingen die tussen 1873 en 1910 verscheen. Uit het wetenschappelijke werk "Kunstformen der Natur" van Ernst Haeckel, dat tussen 1899 en 1904 in tien delen verscheen en niet alleen in wetenschappelijke kringen, maar ook in die van de schone kunsten de aandacht trok, hebben wij illustraties geselecteerd van verschillende kleine en zeedieren.Wat wij vooral waarderen aan deze Deense prenten is het feit dat de belangstelling van de reproducent zich uitsluitend richt op het aloude ambacht van de natuurillustratie, waarbij hij de verleiding weerstaat om kunstmatige tekenen van veroudering zoals vergeling of koffievlekken aan het papier toe te voegen. Hij bewerkt alle illustraties opnieuw en herstelt ze in hun vermoedelijke oorspronkelijke staat.

  Productinformatie

  Artikel nummer 33602

   Zuurvrij, gebufferd cellulosepapier van Hahnemühle (210 g/m², mat). Digitale druk. Voor het ophangen adviseren wij onze magnetische schilderijrail van eikenhout (30 of 50 cm). Levering zonder foto rail.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen