Menu

Dr. K's baardzeep

Dr. K's baardzeep
  € 10,90Basisprijs: € 109,00/lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  uitverkocht, niet langer beschikbaar
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Wassen, snijden, leggen. Ook de baard

  Net als bij haarshampoo moet een baardzeep rekening houden met heel andere behoeften: Enerzijds mag het de gevoelige gezichtshuid niet belasten, anderzijds moet het de baardharen grondig reinigen en eventuele resten styling wax verwijderen. Dr. K's baardzeep bevat huidverzorgende, hydraterende panthenol (provitamine B5) en refaterende glycerine. Dit houdt het haar glanzend en gemakkelijk te kammen zonder dat de zeep de huid irriteert of uitdroogt tijdens het wassen. De vloeibare zeep is gemakkelijk te doseren en de essentiële limoenolie zorgt voor een frisse, schone geur.

  Dr. K’s Soap Company. Baardverzorging handgemaakt in Ierland

  Met de Dr. K Soap Company in Cork, Zuid-Ierland, heeft oprichter Rob van zijn hobby zijn beroep gemaakt. Dr. K, biochemicus van opleiding, volgt sinds 2011 zijn passie in zijn eigen laboratorium en produceert fijne zepen, huid- en lichaamsverzorgingsproducten voor mannen - zorgvuldig handgemaakt en volgens traditionele ambachtelijke normen. In Erlenmeyer & Co. worden alleen natuurlijke, zuivere ingrediënten gebruikt, die Dr. K waar mogelijk uit de regio betrekt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 70025

   Vloeibare zeep voor het baardhaar met een frisse limoengeur. Werk een beetje baardzeep in het haar, laat het even inwerken en spoel het goed uit. Gemaakt in Ierland. Plastic flesje van 100 ml.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu