Menu

Dr. K’s Baardbalsem

Pepermunt
Dr. K’s Baardbalsem
Pepermunt
  Pepermunt
  € 19,90Basisprijs: € 398,00/kgalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Balsem voor baard - en huid.

  De formulering van hydraterende kokosolie, voedende karitéboter en vitamine E verzorgt niet alleen de baard en maakt het haar soepel. Ook de huid eronder krijgt een extra portie verzorging. Bijenwas geeft vorm en houdt kleine haartjes in toom. Eventueel zorgen pepermuntolie of limoen- en citroengrasolie voor een frisse geur.

  Dr. K’s Soap Company. Baardverzorging handgemaakt in Ierland

  Met de Dr. K Soap Company in Cork, Zuid-Ierland, heeft oprichter Rob van zijn hobby zijn beroep gemaakt. Dr. K, biochemicus van opleiding, volgt sinds 2011 zijn passie in zijn eigen laboratorium en produceert fijne zepen, huid- en lichaamsverzorgingsproducten voor mannen - zorgvuldig handgemaakt en volgens traditionele ambachtelijke normen. In Erlenmeyer & Co. worden alleen natuurlijke, zuivere ingrediënten gebruikt, die Dr. K waar mogelijk uit de regio betrekt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 70023

   Bij regelmatig gebruik wordt het baardhaar soepel en buigzaam. Verwarm een kleine hoeveelheid tussen de handpalmen (dit maakt de baardbalsem zacht en gemakkelijk te verspreiden) en masseer in de baard en de huid, kam of borstel vervolgens het haar. De balsem geeft een gemiddelde fixatie, gedurende de dag kan de baard met warme handen in vorm worden gebracht (de was wordt dan weer soepel). Gemaakt in Ierland. 50 g metalen blikje
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu