Menu

Dr. Dittmar Speciale Scheerzeep

Dr. Dittmar Speciale Scheerzeep
19,90 €Basisprijs: 284,29 €/ 1kgalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
uitverkocht, niet langer beschikbaar
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Dicht bij de oorsprong. Dr. Dittmar's speciale scheerzeep.

Deze plantaardige, sterk alkalische scheerzeep wordt bereid op basis van dezelfde ingrediënten als in het oorspronkelijke recept dat door Rainer D. Dittmar werd overgeleverd. De basis is een eersteklas scheerzeep en dankt zijn subtiele geur aan een aandeel van minder dan 1% van de echte lavendelolie die Dittmar voor ogen had. De repen worden onder hoge druk in mallen geperst, waardoor de zeep zeer zuinig is - een reep van 70 g gaat bij dagelijks gebruik tot zes maanden mee. Tenslotte is de zeep vochtinbrengend, huidverzorgend en wordt hij zelfs door de gevoelige huid goed verdragen.
In ons assortiment vindt u ook geschikte navullingen van de scheerzeep met 70 g staafjes, evenals een kleiner formaat van 25 g dat kan worden gebruikt om de Mühle scheerkruik van porselein te vullen.

Productinformatie

Artikel nummer 41439

70 g stuk in aluminium reispotje
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu