Menu

Dovo Nagelknipper Roestvrij Staal

Klein
Dovo Nagelknipper Roestvrij Staal
Klein
€ 37,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Van de specialist in Bergisch.

Dankzij hun afmetingen zijn deze compacte tondeuses ook geschikt voor op reis. Afhankelijk van de hardheid van de nagel is het echter raadzaam de nagel opnieuw te bewerken met de vijl. Het kleine model kan ook worden gebruikt om kinderen nagelverzorging te leren. Het mechanisme is vervaardigd door de specialist Dovo in het Bergisches Land en draagt terecht het predikaat "made in Solingen". De nagelknipper moet regelmatig worden gereinigd, bijvoorbeeld met een nagelborstel; het zuurbestendige staal kan worden gedesinfecteerd met in de handel verkrijgbare middelen.

Productinformatie

Artikel nummer 41547

Gemaakt van gehard, roestvrij staal.
Klein. 6 x 1,5 x 1,5 cm. Gewicht 25 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu