Menu

Doorwerpzeef Hulpstuk voor kruiwagen

Doorwerpzeef Hulpstuk voor kruiwagen
  € 42,90
  € 32,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen
  Let op: De levering van dit artikel kan enkele dagen langer duren dan aangegeven. Let op de toeslag voor volumineuze goederen.

  Algemene informatie

  Voordeel van de bovenste zeef

  Bij het bereiden van pot- of kweekgrond uit eigen compost of bij het "verfijnen" van grove tuinaarde is een stevige staande zeef onmisbaar: om kleine steentjes, takjes en onkruidwortels uit te zeven. Deze doorwerpzeef van thermisch verzinkt plaatstaal wordt stevig op de kruiwagen geklemd; het gezeefde materiaal valt zo rechtstreeks in de transportbak en kan zonder opnieuw te moeten decanteren naar de "plaats van gebruik" worden gebracht. De hele zeef wordt ondergedompeld in een zinkbad om een groot deel van de lasnaden te bedekken - zodat er nauwelijks gevaar voor roest bestaat.

  Productinformatie

  Artikel nummer 40045

   Geschikt voor bijna alle in de handel verkrijgbare kruiwagens, ook voor onze Zweedse kruiwagen. Frame en scherm van gegalvaniseerd staal, materiaaldikte maas 2 mm. Geklonken steun van gegalvaniseerd staal. De hellingshoek is afhankelijk van de afmetingen van de kruiwagen. Geleverd zonder kruiwagen.
   Uitwendige afmetingen van het scherm in niet-opgezette toestand: Lengte 1 m, breedte 59 cm. Gewicht 4 kg.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu