Menu

Doorwerpzeef Hulpstuk voor kruiwagen

Doorwerpzeef Hulpstuk voor kruiwagen
42,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Let op de toeslag voor bulk.

Algemene informatie

Voordeel van de topzeef

Bij het bereiden van pot- of kweekgrond uit eigen compost of voor het "verfijnen" van grove tuinaarde is een stevige staande zeef onmisbaar: voor het uitzeven van kleine steentjes, takjes en onkruidwortels. Deze doorworpzeef van thermisch verzinkt plaatstaal wordt stevig op de kruiwagen geklemd; het gezeefde materiaal valt zo rechtstreeks in de transportcontainer en kan naar de "plaats van gebruik" worden gebracht zonder opnieuw te moeten worden gedecanteerd. De hele zeef wordt ondergedompeld in een zinkbad om een groot oppervlak van de lasnaden te bedekken - er is dus nauwelijks gevaar voor roestvorming.

Productinformatie

Artikel nummer 40045

Geschikt voor bijna alle in de handel verkrijgbare kruiwagens, ook voor onze Zweedse kruiwagen. Frame en scherm thermisch verzinkt staal, materiaaldikte gaas 2 mm. Geklonken steun van gegalvaniseerd staal. De hellingshoek is afhankelijk van de afmetingen van de kruiwagen. Geleverd zonder kruiwagen.
Buitenafmetingen van het scherm in niet-opgestelde toestand: lengte 1 m, breedte 59 cm. Gewicht 4 kg.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu