Menu

Documentenveloppe scheurbestendig

Documentenveloppe scheurbestendig
Slimme broek
Documentenveloppe scheurbestendig
Documentenveloppe scheurbestendig
Slimme broek
Slimme broek
€ 13,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Scheurvast en beschrijfbaar. Documenthoezen van papier en polyethyleen

Documenthoezen zijn niet meer weg te denken uit het dagelijkse (kantoor)leven: zij beschermen losse vellen papier tegen vuil en ongewenste vouwen, vergemakkelijken het gesorteerd klasseren en kunnen ook worden gebruikt voor het permanent archiveren van documenten. In tegenstelling tot vele andere modellen zijn de hier aangeboden documenthoezen gemaakt van een composiet van papier en polyethyleen (PET). Ze zijn stevig, scheurvast en duurzaam, en de hoezen zijn ook beschrijfbaar.
De documentomslagen, die zelf doorzichtig zijn, zijn bedrukt met wiskundige formules, het periodiek systeem, komma-regels, het kleurenwiel of een overzicht van de menselijke anatomie en vermommen zich als een verzameling (nuttige) weetjes voor onderweg - en doen denken aan de min of meer informatieve bijlagen die we kennen uit zakagenda's.

Productinformatie

Artikel nummer 12916

5 hoezen in een set. Open aan beide zijden, geschikt voor A4-documenten. Gemaakt van film-papier composiet (elk ca. 75% PET, 20% papier, 5% lijm). Gemaakt in Europa.
Hoogte 31 cm, breedte 22 cm.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu