Menu
JuliFoli

Document cover scheurvast

(5 stuks)
Slimme broek
JuliFoli
Document cover scheurvast
(5 stuks)
Slimme broek
  Slimme broek
  € 13,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Scheurvast en beschrijfbaar. Documenthoezen van papier en polyethyleen

  Documenthoezen zijn een onmisbaar onderdeel van het dagelijkse (kantoor)leven: ze beschermen losse vellen papier tegen vuil en ongewenste vouwen, vergemakkelijken het gesorteerd archiveren en kunnen ook worden gebruikt voor het permanent archiveren van documenten. In tegenstelling tot veel andere modellen zijn de hier aangeboden documentcovers gemaakt van een composiet van papier en polyethyleen (PET). Ze zijn robuust, scheurvast en duurzaam, en de hoezen zijn ook beschrijfbaar. De documentomslagen, die zelf transparant zijn, zijn bedrukt met wiskundige formules, het periodiek systeem, kommaregels, het kleurenwiel of een overzicht van de menselijke anatomie en vermommen zich als een verzameling (nuttige) weetjes voor onderweg - die doen denken aan de min of meer informatieve bijlagen die we kennen uit zakagenda's.

  Productinformatie

  Artikel nummer 12916

   5 hoezen in een set. Aan beide zijden open, geschikt voor A4-documenten. Gemaakt van film-papier composiet (elk ca. 75% PET, 20% papier, 5% lijm). Gemaakt in Europa. Hoogte 31 cm, breedte 22 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen