Menu

Deurknop porselein

(1 paar)
Zwart
Deurknop porselein
(1 paar)
Zwart
  € 57,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Let op:

  Bij de deurkrukken en deurknoppen hebt u de keuze en moet u dus, tenzij anders beschreven, alle gewenste afdekkingen afzonderlijk bestellen: ofwel lange rozetten (geschikt voor kamerdeuren met de in Duitsland gebruikelijke standaardafstand van 72 mm tussen het midden van de sleutel en het midden van het krukgat) ofwel een set kruk- en sleutelrozetten waarvoor de standaardafstand niet relevant is. Wij bieden hier de afdekplaatjes aan voor Buntbart sloten (normale kamersleutel). De deurkrukken hebben een vierkant van 8 x 8 mm, de raamkrukken een van 7 x 7 mm. Dit zijn de standaardmaten voor hedendaagse binnendeuren en -ramen.

  Uit Frankrijk. Limoges porselein

  Limoges, gelegen in de voormalige Franse provincie Limousin, is al eeuwenlang een van de belangrijkste locaties voor de porseleinproductie in Europa. De volgende deurgrepen zijn gemaakt van Limoges porselein, geperst in een metalen mal en gebakken op 1.400 °C tot ze glad zijn. Bij de varianten in zwart wordt de kleurlaag in twee arbeidsgangen dekkend aangebracht - een extra inspanning die het prijsverschil begrijpelijk maakt. Alle messing onderdelen worden uit massief materiaal gedraaid, gefreesd en vernikkeld. De kale delen zullen donkerder worden tot een warme toon, tenzij u ze van tijd tot tijd polijst.

  Productinformatie

  Artikel nummer 16983

   Lengte 6,5 cm, breedte 4 cm, diepte 5 cm. Gewicht per handvat 110 g. Met twee plastic afstandsringen en een inbussleutel. Zonder rozetten en schroeven.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu