Menu

Denim herengilet

Blauw
Denim herengilet
Blauw
Blauw
209,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Karakterstuk. Gemaakt van Japans denim

Het voorpand en de drie opgezette zakken van dit gilet zijn gemaakt van stevig en zwaar denim van Japanse oorsprong. De achterkant is gemaakt van donkerblauwe katoenen stof. Net als bij een klassieke spijkerbroek zijn de knopen van het gilet van metaal. Met een metalen gesp aan de achterkant kan de wijdte worden aangepast.

Blaumann. Jeans van Baden-Württemberg

Künzelsau in Hohenlohe was ooit een jeansbolwerk tot een belangrijke speler in de industrie er de productie stopzette. Vier vrienden, Christian Hampel, Guido Wetzels, Peter Bättig en Gerd Walz, hebben deze traditie weer opgepakt. In 2013 richtten ze de jeansfabrikant Blaumann op, met als doel geen kortstondige trends na te jagen maar duurzame goederen te produceren. Alle vier hebben ze ervaring - ze zitten al 20 jaar in de sector en kennen de valkuilen en wat belangrijk is. Hun doel: jeans in Duitsland produceren zoals ze in het prille begin werden gemaakt. Hun credo: jeans moeten casual passen. Dus een goede snede is belangrijk.

Het denim komt uit Japan - het is het beste (en ook het duurste) op de markt. De stevige, zware stof is genaaid met speciale gekapte naden en met de hand vastgeklonken op plaatsen waar het zwaar wordt belast, waardoor Blaumann jeans bijna onverwoestbaar is. Ingrediënten zoals garens, knopen en lederen etiketten komen uit Duitsland. Slechts twaalf broeken verlaten dagelijks de fabriek en elk paar wordt voorzien van een serienummer. Het spreekt vanzelf dat een broek van dergelijk ruw denim, dat niet voorgewassen is, geregistreerd moet worden - in ruil daarvoor kunt u ervan genieten hoe hij zich door dagelijkse beweging, slijtage en scheuren ontwikkelt tot een persoonlijk kledingstuk.

Bericht:

Het kledingstuk kan afgeven op lichtgekleurde materialen zoals andere kledingstukken, meubels en bekledingsstoffen.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 30491

100% katoen, voering 100% katoen. Metalen knopen en sluiting. Gemaakt in Duitsland. Denim 12,5 oz. Ruglengte in maat L = 63 cm.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu