Menu

Dekbedovertrek satijn

Lichtgrijs - 155 × 220 cm
Dekbedovertrek satijn
Lichtgrijs - 155 × 220 cm
  Lichtgrijs
  € 149,00
  € 49,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Het echte spul. Verifieerbaar.

  De Deense fabrikant van dit beddengoed hecht veel belang aan een ecologisch schone productie - te beginnen met het katoen, dat afkomstig is van gecontroleerde biologische teelt, en uit te breiden tot milieuvriendelijke verwerking en afwerking in Europese fabrieken. De naam TrueStuff®, waaronder het textiel op de markt wordt gebracht, is welverdiend. Er wordt bijvoorbeeld alleen katoengaren gebruikt dat is geproduceerd volgens de strenge Global Organic Textile Standard (GOTS).

  Fijn satijn. Matte glans.

  Gemerceriseerd, GOTS-gecertificeerd katoengaren is voor dit satijnen beddengoed geweven in een atlasbinding, die de stof zijn karakteristieke satijnglans geeft. Maar hier verrast de stof met een ingetogen mat glanzend oppervlak. Dit speciale effect is te danken aan de kleurdifferentiatie van de fijne ketting- en inslagdraden: In de schering worden witte katoenen draden gebruikt, de eigenlijke kleur komt van de inslagdraden. Deze tweekleurigheid van schering (wit) en inslag (gekleurd) zorgt voor de lichte iriserende glans. Ook de sierlijke parelmoeren knopen en de dubbele schootnaden rondom zorgen voor een opvallend accent.

  Productinformatie

  Artikel nummer 89076

   100% katoen. Geweven in satijnbinding in Spanje. Basisgewicht 130 g/m². Garengetal in de schering Nm 80, in de inslag Nm 50. Bevat niet uit textiel bestaande delen van dierlijke oorsprong: parelmoeren knopen. Machinewas tot 60 °C. Geschikt voor de wasdroger. Verzonnen in Tsjechië.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen