Menu
Kisag, Kisag AG

Deegschraper roestvrij stalen handvat

Kisag, Kisag AG
Deegschraper roestvrij stalen handvat
  € 8,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar
  Gratis verzending! Tot en met 03.12.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Tot de laatste toe.

  Veel mensen kennen de deegschraper nog als een "vrek" - omdat er niets van het goede cakebeslag in de mengkom achterblijft en er nauwelijks een druppel van de vloeibare chocoladecoating in de pan achterblijft wanneer dit keukengerei wordt gebruikt. De volgende wordt geleverd met een stevig blad van natuurrubber en styreen-butadieenrubber (d.w.z. synthetisch rubber), dat bijzonder slijtvast en ook bestand is tegen chemicaliën.

  Productinformatie

  Artikel nummer 69210

   Een ronde voor kommen, een hoek en een rechte voor potten. Lemmet van rubber. Roestvrij stalen handvat. Lengte blad 8,5 cm, breedte 5 cm. Totale lengte 26 cm. Gewicht 60 g. Voor jarenlang gebruik raden wij aan de deegschraper met de hand af te spoelen (niet in de vaatwasser).
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen