Menu

Dameskofferhoed

Zwart
Dameskofferhoed
Zwart
  Zwart
  € 59,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  uitverkocht, niet langer beschikbaar
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Goed beschermd. (Niet alleen) tijdens het reizen

  De kofferhoed draagt zijn doel en dus zijn belangrijkste voordeel al in zijn naam. Het kan worden opgevouwen, zelfs opgeborgen in een koffer, maar behoudt toch zijn vorm en is dus altijd bij de hand wanneer je het (niet alleen) op reis nodig hebt. Mayser maakt deze koffermuts voor dames van wol, waardoor hij ook verwarmende eigenschappen heeft.

  Mayser Hoeden

  Toen Leonhard Mayser in 1800 zijn "Hutmacherey" in Ulm opende, kon hij nauwelijks vermoeden dat Mayser-hoeden ooit een wereldmerk zouden worden, met een jaarlijkse productie van 3,5 miljoen hoeden in het recordjaar 1963 (dat vandaag de dag nog steeds niet wordt overtroffen). Vandaag de dag liggen de productiecijfers veel lager, maar Mayser, dat zijn hoeden in 44 landen verkoopt, mag zich nog steeds een wereldmerk noemen. Maar het geheim van het succes van het bedrijf uit Lindenberg in de Allgäu, het vroegere "kleine Parijs" van de hoedenmode, is al meer dan twee eeuwen hetzelfde gebleven: Kwaliteit. Terwijl ontwerp, inkoop en verkoop nog steeds in de Allgäu gevestigd zijn, werd de productie in 2002 naar Slowakije verplaatst. Mayser bouwde er zijn eigen fabriek en kwalificeert er ook zijn eigen personeel.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 39572

   100% wol. Zweetband 60% katoen, 20% elastaan, 20% polyamide. Gemaakt in Slowakije. Randbreedte voor maat 58 = 7 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu