Menu

Dameshemdjas

Aubergine
Nieuw
Dameshemdjas
Aubergine
  Aubergine
  € 89,90
  € 54,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Shirtjas. Gemaakt van TENCEL™

  Dit overhemdjasje is gemaakt van een lichtgewicht twill die gemaakt is van TENCEL™, een lyocell-vezel afkomstig van het hout van duurzaam beheerde bossen. De stof voelt glad aan, is huidvriendelijk, duurzaam en heeft een kenmerkende keperboog. Armedangels maakt het hemdjasje achter langer dan voor, met een afgeronde zoom en borstzakken met kleppen. Plooien onder het schouderstuk verhogen het draagcomfort.

  Armedangels. Laten zien dat het anders kan

  Mode anders (en beter) ontwerpen, hulpbronnen sparen in plaats van uitbuiten en ontwerpen maken die de garderobe op lange termijn aanvullen - dat was het plan van Martin Höfeler en Anton Jurina, de oprichters van het Keulse label Armedangels. Of om het in de woorden van CEO Höfeler te zeggen: "Ik wilde eigenlijk alleen maar bewijzen dat het mogelijk is om een bedrijf op te bouwen dat winstgericht is en tegelijkertijd goed vooruitgaat." En wat in 2007 begon met een gewoon wit T-shirt is al lang uitgegroeid tot een succesvol fair fashion label. Wat onveranderd blijft, is het uitgangspunt dat alles zo duurzaam mogelijk wordt geproduceerd: ecologische materialen, transparante toeleveringsketens, duurzaam design en eerlijke arbeidsomstandigheden. Deze eerlijkheid wordt regelmatig gecontroleerd door verschillende onafhankelijke organisaties. Armedangels heeft het Fairtrade en GOTS keurmerk gekregen. Het label maakt ook deel uit van de Fair Wear Foundation.

  Bericht:

  Het kledingstuk kan afgeven op lichtgekleurde materialen zoals andere kledingstukken, meubels en meubelstoffen.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 208020

   100% Lyocell (TENCEL™). Stenen walnoot knoppen. Gemaakt in Portugal. Ruglengte in maat M = 73,5 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu