Menu
LANIUS

Damesbroek Marlene

Donkerblauw
LANIUS
Damesbroek Marlene
Donkerblauw
  Donkerblauw
  34
  € 149,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Summery Marlene. In zuiver linnen

  Gesneden met een wijde pijp is de Marlene-broek synoniem met comfort en al lang een klassieker in de damesmode. Hier zijn ze in een zomerse casual versie van puur linnen. De broek, die twee zijzakken heeft, wordt gesloten met knopen van steennotenhout en een kunststof rits, terwijl een gedeeltelijk elastische tailleband het draagcomfort verhoogt.

  Kwaliteit en eerlijke productie. Mode door Claudia Lanius

  Het werk van het modemerk Lanius speelt zich af in het spanningsveld tussen drie factoren: ten eerste modeontwerp met geraffineerde snitten en vormen, ten tweede het gebruik van gecertificeerde grondstoffen en ten derde de garantie van eerlijke arbeidsomstandigheden. Afhankelijk van het kledingstuk ligt de nadruk soms meer op de ene factor, soms op de andere - terwijl altijd de doorslaggevende vraag naar kwaliteit in termen van materialen en afwerking in het oog wordt gehouden. Claudia Lanius zit achter het in 1999 opgerichte merk. Zij ontwikkelt alle ideeën en ontwerpen in haar Keulse studio, die vervolgens door haar team worden gerealiseerd en door producenten in verschillende landen worden gemaakt.

  Let op:

  Vlekken op lichtgekleurde kleding, meubels en andere voorwerpen zijn mogelijk.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 209366

   100% linnen. Stenen walnoot knoppen. Plastic rits, gedeeltelijke elastische tailleband. Gemaakt in Turkije. Binnenbeenlengte in maat 38 = 80 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen