Menu
Alma & Lovis

Dames Trui Alpaca Zijde

Groen
Alma & Lovis
Dames Trui Alpaca Zijde
Groen
  Groen
  € 229,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar
  Gratis verzending! Tot en met 04.06.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Zacht en verwarmend. Alpaca en zijde

  Twee natuurlijke vezels komen samen in het garen van deze trui: Alpacahaar, dat zeer zacht is en als holle vezel uitstekende warmtegeleidende eigenschappen heeft, en zijde, dat duurzaam en glad is, waardoor het nog comfortabeler is om te dragen. Alma & Lovis maakt de trui in een boxy, overgesneden vorm met een schildpadkraag. De mouwen zijn ook wijd uitgesneden, maar ze eindigen met strakke geribde manchetten.

  Elegant tot casual: natuurlijke mode van Alma & Lovis

  Het in Bonn gevestigde label Alma & Lovis is gespecialiseerd in kleding van natuurlijke materialen. Het doel van Elke Schilling en Annette Hoffman, de creatieve geesten achter het merk, is deze kleding te produceren met het oog op sociale en ecologische overwegingen. Daarvoor werken ze samen met bedrijven die staan voor eerlijke productie.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 207856

   90% alpaca, 10% zijde. Gemaakt in Peru. Ruglengte in maat M = 58 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen