Menu
Moismont

Dames tas gestreept

Blauw-Natuur
Moismont
Dames tas gestreept
Blauw-Natuur
  Blauw-Natuur
  € 85,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Lichtgewicht met capaciteit. Voor reizen, strand- en marktbezoek

  Gemaakt van lichtgewicht katoen en duurzaam jute, ongevoerd en opvouwbaar, kan deze tas overal mee naartoe worden genomen om ruimte te besparen, in de auto of in een koffer. Indien nodig klapt hij uit tot zijn volledige grootte met een inhoud van 33 liter. Dankzij de bodem met een groot oppervlak kan de inhoud duidelijk worden geplaatst en overzien. Twee sterke handgrepen en de versterkte rand zorgen ervoor dat ook de wat zwaardere aankopen veilig kunnen worden vervoerd. Binnenin, drie steekzakken voor portefeuille, telefoon en sleutels

  Moismont. Traditie met klasse

  Achter het label Moismont, gevestigd in Picardië, Frankrijk, zitten Martine en Jacques de Moismont. Met hun mode staan de twee voor authenticiteit, tradities en waarden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat hun sjaals en stola's, dekens en tassen Frankrijk en India samenbrengen: De ontwerpen zijn afkomstig van de Parijse textielontwerper Adrien Testard, maar ze worden op traditionele wijze gemaakt in India. Immers, de oorspronkelijke sjaal (waarvan wij begrijpen dat hij meer als een stola wordt gedragen) is ooit van het Indiase subcontinent naar Europa gekomen. En deze sjaalcultuur is nog steeds springlevend in India: Garenverven, weven en bedrukken worden er van generatie op generatie doorgegeven - in drie zorgvuldig onderscheiden ambachten, die elk hun eigen unieke knowhow bezitten en bewaken.

  Productinformatie

  Artikel nummer 209865

   50% katoen, 50% jute. Geweven in rep-weefsel, ongevoerd. Met 2 draagriemen, breedte 2 cm, lengte 34 cm. 3 binnenzakken, waarvan 2 aan de smalle zijden. Gemaakt in India. Deel 33 l. B 46 × H 36 × D 20 cm. Gewicht 620 g.

   Wasvoorschrift

   text
   Niet wassen
   text
   Niet bleken
   text
   Niet drogen in droogtrommel
   text
   Zooltemperatuur ( 110 °C ) maximum
   text
   Professionele droogkuis Normaal proces
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen