Menu
Oska

Dames slipover

Bruin gemêleerd
Oska
Dames slipover
Bruin gemêleerd
  Bruin gemêleerd
  € 169,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Zacht en verwarmend

  De gebreide stof van deze trui is niet alleen ongelooflijk zacht, maar vertoont ook een mooie gemêleerde tint. De materiaalcombinatie van katoen, alpaca en scheerwol maakt het warm en huidvriendelijk. Het polyamidegehalte maakt de gebreide stof duurzamer. Kleurrijke spatten, gecreëerd door stevig in het garen verweven vezels in contrasterende tinten, maken de gebreide look nog opvallender. De slipover heeft zijsplitten, een brede ribgebreide manchet maakt de romp af, terwijl de hals sluit met een smalle ribgebreide manchet.

  Individueel, creatief, hoge kwaliteit: Oska

  Individualiteit door onmiskenbaar design en hoge kwaliteit is het handelsmerk van het in 1997 in de buurt van München opgerichte label Oska. Dit wordt niet alleen gegarandeerd door creatieve ontwerpen en geselecteerde grondstoffen, maar ook door een volledig geïntegreerd productieproces. Een groot deel van de productie vindt plaats in twee Tsjechische partnerbedrijven. Goed opgeleide specialisten daar voldoen aan Oska's hoge eisen. Bovendien biedt de eigen verffabriek van het bedrijf alle faciliteiten die nodig zijn voor de consequente ontwikkeling en het onderhoud van het kleurenpalet.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 208105

   48% katoen, 30% alpaca, 12% scheerwol, 10% polyamide. Gemaakt in Roemenië. Ruglengte in maat 2 (40/42) = 63 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen