Menu

Dames Sjaal Zijde

Groen-Wit
Dames Sjaal Zijde Groen-Wit
Dames Sjaal Zijde
Groen-Wit
Groen-Wit
59,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.05.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Licht en zacht. De zijden sjaal

Sjaals van zuiver zijde zijn comfortabel om te dragen omdat het materiaal licht, glad, zacht en huidvriendelijk is. Hier is er een met een contrasterend patroon van overlangse en horizontale strepen in een retro-stijl. De randen van de sjaal zijn met de hand gerold.

Tessitura Attilio Bottinelli

Tessitura Attilio Bottinelli werd in mei 1931 opgericht door Attilio Bottinelli en zijn zonen Domenico, Paolo, Piero en Daniele. Het bedrijf, gevestigd in de buurt van Como, begon met de productie van jacquard stropdasstoffen en vond al snel zijn focus in de export. Mettertijd bleef Bottinelli investeren in nieuwe machines en uitrusting. Later werden prenten op zijde en natuurlijke vezels geïntroduceerd en werden nieuwe gemengde kwaliteiten - zoals zijde en katoen - verwerkt. Vandaag staat Tessitura Attilio Bottinelli voor dassen, sjaals en omslagdoeken in de beste Italiaanse modetraditie.

Productinformatie

Artikel nummer 207230

100% zijde. Gemaakt in Italië. 70 × 70 cm.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Neem contact met ons op

Of het nu gaat om advies, reserveonderdelen of speciale verzoeken - onze klantenservice behandelt al uw vragen en zorgen op een persoonlijke en goed onderbouwde manier.

U kunt ons van maandag tot en met vrijdag bereiken op 0800 26 26 101 of op elk gewenst moment op info@manufactum.nl

.

Cadeaubonnen

Het is goed voor alles: Met onze PDF-cadeaubonnen kan je kiezen uit het volledige Manufactum-assortiment. Kies een motief dat je kan versturen via e-mail of uitprinten en persoonlijk aanbieden, onmiddellijk na het plaatsen van je bestelling.

Bestel Nu
Menu