Menu
Tessitura Attilio Bottinelli

Dames sjaal zijde

Groen-Wit
Tessitura Attilio Bottinelli
Dames sjaal zijde
Groen-Wit
  Groen-Wit
  € 59,90
  € 29,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Licht en zacht. De zijden sjaal

  Zuivere zijden sjaals zijn comfortabel om te dragen omdat het materiaal licht, glad, zacht en huidvriendelijk is. Hier is er een met een contrasterend patroon van longitudinale en horizontale strepen in retrostijl. De randen van de sjaal zijn met de hand gerold.

  Tessitura Attilio Bottinelli

  Tessitura Attilio Bottinelli werd in mei 1931 opgericht door Attilio Bottinelli en zijn zonen Domenico, Paolo, Piero en Daniele. Het bedrijf, gevestigd in de buurt van Como, begon met de productie van jacquard stropdasstoffen en richtte zich al snel op de export. Na verloop van tijd bleef Bottinelli investeren in nieuwe machines en apparatuur. Later werden prints op zijde en natuurlijke vezels geïntroduceerd en werden nieuwe gemengde kwaliteiten - zoals zijde en katoen - verwerkt. Tegenwoordig staat Tessitura Attilio Bottinelli voor dassen, sjaals en omslagdoeken in de beste Italiaanse modetraditie.

  Productinformatie

  Artikel nummer 207230

   100% zijde. Gemaakt in Italië. 70 × 70 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen