Menu

Dames Sjaal Zijde

Okerblauw
Dames Sjaal Zijde Okerblauw
Dames Sjaal Zijde
Okerblauw
Okerblauw
119,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.05.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Zuiver zijde. Met golfpatroon

Het ontwerp van deze sjaal toont contrasterende golfpatronen in tinten blauw en oker op een witte ondergrond. De rand is effen blauw, de randen zijn met de hand gestikt. De sjaal is gemaakt van zuivere zijde en voelt daardoor aangenaam glad aan en valt soepel.

Moismont. Traditie met klasse

Achter het label Moismont, gevestigd in Picardië, Frankrijk, staan Martine en Jacques de Moismont. Met hun mode komen de twee op voor authenticiteit, tradities en waarden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Frankrijk en India samenkomen in hun sjaals en stola's: De ontwerpen zijn afkomstig van de Parijse textielontwerper Adrien Testard, maar ze worden op traditionele wijze in India gemaakt. De oorspronkelijke shawl (die naar wij begrijpen meer als een stola wordt gedragen) vond immers ooit zijn weg van het Indische subcontinent naar Europa. En deze shawlcultuur is vandaag de dag nog steeds springlevend in India: De technieken van het verven van garens, het weven en het bedrukken worden er van generatie op generatie doorgegeven - in drie zorgvuldig onderscheiden ambachten, die elk hun eigen unieke know-how bezitten en bewaken.

Productinformatie

Artikel nummer 207181

100% zijde. Gemaakt in India. 65 × 65 cm.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Neem contact met ons op

Of het nu gaat om advies, reserveonderdelen of speciale verzoeken - onze klantenservice behandelt al uw vragen en zorgen op een persoonlijke en goed onderbouwde manier.

U kunt ons van maandag tot en met vrijdag bereiken op 0800 26 26 101 of op elk gewenst moment op info@manufactum.nl

.

Cadeaubonnen

Het is goed voor alles: Met onze PDF-cadeaubonnen kan je kiezen uit het volledige Manufactum-assortiment. Kies een motief dat je kan versturen via e-mail of uitprinten en persoonlijk aanbieden, onmiddellijk na het plaatsen van je bestelling.

Bestel Nu
Menu