Menu
Moismont

Dames sjaal zijde

Oker blauw
Moismont
Dames sjaal zijde
Oker blauw
  Oker blauw
  € 119,00
  € 89,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Pure zijde. Met golfpatroon

  Het ontwerp van deze sjaal toont contrasterende golfpatronen in tinten blauw en oker op een witte ondergrond. De rand is effen blauw, de randen zijn met de hand gestikt. De sjaal is gemaakt van zuivere zijde en voelt daardoor aangenaam zacht aan en valt soepel.

  Moismont. Traditie met klasse

  Achter het label Moismont, gevestigd in Picardië, Frankrijk, zitten Martine en Jacques de Moismont. Met hun mode staan de twee voor authenticiteit, tradities en waarden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat hun sjaals en stola's, dekens en tassen Frankrijk en India samenbrengen: De ontwerpen zijn afkomstig van de Parijse textielontwerper Adrien Testard, maar ze worden op traditionele wijze gemaakt in India. Immers, de oorspronkelijke sjaal (waarvan wij begrijpen dat hij meer als een stola wordt gedragen) is ooit van het Indiase subcontinent naar Europa gekomen. En deze sjaalcultuur is nog steeds springlevend in India: Garenverven, weven en bedrukken worden er van generatie op generatie doorgegeven - in drie zorgvuldig onderscheiden ambachten, die elk hun eigen unieke knowhow bezitten en bewaken.

  Productinformatie

  Artikel nummer 207181

   100% zijde. Gemaakt in India. 65 × 65 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen