Menu

Dames Sjaal Wol-Zijde

Dames Sjaal Wol-Zijde
  € 79,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  uitverkocht, niet langer beschikbaar
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Goede combinatie. Wol en zijde

  Wol en zijde zijn altijd een aangename mix als het gaat om sjaals. Dit komt doordat de verwarmende eigenschappen van wolvezels in het garen gecombineerd worden met de gladmakende eigenschappen van zijde. De daarvan gemaakte sjaal is dus fijn, licht en bijzonder vriendelijk voor de huid. De sjaal heeft een opvallend patroon, met een smalle franje als afwerking.

  Tessitura Attilio Bottinelli

  Tessitura Attilio Bottinelli werd in mei 1931 opgericht door Attilio Bottinelli en zijn zonen Domenico, Paolo, Piero en Daniele. Het bedrijf, gevestigd in de buurt van Como, begon met de productie van jacquard stropdasstoffen en richtte zich al snel op de export. Na verloop van tijd bleef Bottinelli investeren in nieuwe machines en apparatuur. Later werden prints op zijde en natuurlijke vezels geïntroduceerd en werden nieuwe gemengde kwaliteiten - zoals zijde en katoen - verwerkt. Tegenwoordig staat Tessitura Attilio Bottinelli voor dassen, sjaals en omslagdoeken in de beste Italiaanse modetraditie.

  Productinformatie

  Artikel nummer 205870

   70% wol, 30% zijde. Gemaakt in Italië. Breedte 70 cm, lengte 180 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu