Menu

Dames Leren Sneaker Nubuck

Steen
Exclusief
Dames Leren Sneaker Nubuck
Steen
  Steen
  € 189,00
  € 129,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

  Algemene informatie

  Exclusief

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Zacht gelooid, comfortabel om te dragen

  Het bovenmateriaal van deze sneaker is Werbio nubuckleer, dat speciaal voor Werner is gelooid. De huiden zijn afkomstig van dieren die in de nabijheid van de looierij worden geslacht, zodat de anders vaak noodzakelijke tussentijdse conservering vóór het looien achterwege kan blijven. De voorkant, de kwartieren en de stofklep van de sneaker zijn fijn geperforeerd, wat zorgt voor een goede ventilatie van de voet tijdens het dragen. De voering en de binnenzool zijn eveneens plantaardig gelooid, voornamelijk met mimosa-extract. De rubberen buitenzool gaat over in een omlopende hoge welt die de schoen tijdens het dragen beschermt.

  Werner Schuhe. Bewezen pasvorm, comfortabel om te dragen

  Natuurlijke leersoorten, waar mogelijk chroomvrij en plantaardig gelooid, en een comfortabel gevoel dankzij beproefde pasvormen kenmerken Werner schoenen - in overeenstemming met de claim van het in 1911 opgerichte familiebedrijf om mooie en goede schoenen te produceren. Wat ooit begon met stoere werk- en wandelschoenen ontwikkelde zich tot de chique après-skischoenen van de jaren 1970/80 en het huidige assortiment sportieve en elegante (vrijetijds)schoenen voor mannen en vrouwen. Werner volgt ook actief nieuwe ontwikkelingen op de leermarkt. Zo zijn sommige schoenmodellen gevoerd met olijfleer®, dat zeer vriendelijk is voor de huid en voor het looien waarvan olijfbladeren worden gebruikt, die zich hoe dan ook ophopen tijdens het jaarlijkse snoeien van de bomen. Jarenlang werden Werner schoenen gemaakt in Pirmasens, waar het bedrijf werd opgericht, maar tegenwoordig werken de "quilters" en "nippers" in Zuidoost-Europa. De grondstoffen komen uit Duitsland en naburige Europese landen, wat een constante hoge kwaliteit garandeert en de transportafstanden zo kort mogelijk houdt.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 204548

   Bovenmateriaal Runderhuid (Werbio Nubuck, 1,4-1,6 mm), plantaardig gelooid. Voering en binnenzool van koeienhuid, plantaardig gelooid. Buitenzool van thermoplastisch rubber (TPR). Gemaakt in Roemenië.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten
   Menu