Menu

Dames legging

Zwart
Dames legging
Zwart
  € 89,90
  € 54,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  ECONYL®. Polyamide in gerecycleerde vorm.

  Deze legging wordt gekenmerkt door zijn nauwsluitende pasvorm en hoge draagcomfort. De elastische stof bestaat voor ruim driekwart uit ECONYL®, een vezel van gerecycled polyamide. De rest is elastaan, dat zorgt voor comfort en vormvastheid. De legging heeft een klein zakje in de tailleband. Ze zijn geschikt voor alle soorten sportactiviteiten, van duurtraining tot yoga.

  Kwaliteit en eerlijke productie. Mode door Claudia Lanius

  Het werk van het modemerk Lanius speelt zich af in het spanningsveld tussen drie factoren: ten eerste modeontwerp met geraffineerde snitten en vormen, ten tweede het gebruik van gecertificeerde grondstoffen en ten derde de garantie van eerlijke arbeidsomstandigheden. Afhankelijk van het kledingstuk ligt de nadruk soms meer op de ene factor, soms op de andere - terwijl altijd de doorslaggevende vraag naar kwaliteit in termen van materialen en afwerking in het oog wordt gehouden. Claudia Lanius zit achter het in 1999 opgerichte merk. Zij ontwikkelt alle ideeën en ontwerpen in haar Keulse studio, die vervolgens door haar team worden gerealiseerd en door producenten in verschillende landen worden gemaakt.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 208120

   78% polyamide, 22% elastaan. Gemaakt in Litouwen. Binnenbeenlengte in maat 38 = 70 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen