Menu

Dames Jodphur

Donkerbruin
Dames Jodphur
Donkerbruin
Donkerbruin
359,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)
slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

Algemene informatie

Van sport naar het dagelijks leven. De Jodhpur

Britse polospelers op het Indische subcontinent maakten ooit de Jodhpur populair: in de sport werd de luchtige rijlaars met zijn leren riempje voor een precieze instelling van de wijdte al snel de eerste keus. Zijn draagcomfort zorgde ervoor dat hij ook buiten het veld snel in trek was, en de Jodhpur is al lang uitgegroeid tot een van de hedendaagse schoenklassiekers. Deze is door specialist Mack James in Portugal volgens de Goodyear-methode weltgemaakt van met aniline geverfd en met de hand gepolijst kalfsleer. Lussen aan de rand van de schacht maken het gemakkelijk om aan te trekken.

Carlos Santos. Schoenen uit Portugal

Traditie, innovatie, design en passie zijn de hoekstenen die de Portugese schoenenfabrikant Carlos Santos hebben gekenmerkt sinds zijn oprichting in 1942. Toen al gebruikte Carlos Santos de Goodyear-methode, waarbij de klassieke kadernaad met machineondersteuning wordt gereproduceerd. Het bedrijf heeft deze traditie tot op de dag van vandaag voortgezet en is daarmee een van de weinige Portugese bedrijven die dat nog doen. Elk paar schoenen doorloopt een proces van meer dan 200 stappen, waarbij de machines het eigenlijke handwerk slechts op zinnige punten aanvullen. Door de aandacht voor detail in het ontwerp en het vakmanschap bij de productie van de vaak klassieke, maar altijd eigentijdse modellen, heeft Carlos Santos allang een wereldwijde reputatie opgebouwd.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 69465

Bovenmateriaal Runderhuid (dikte 1,3-1,5 mm), chroomgelooid, aniline geverfd en met de hand gepolijst. Kalfslederen voering, plantaardig gelooid, niet geverfd. Binnenzool van koeienhuid. Buitenzool van rundleder met rubberen inlegzool. Leren opbouwhak met rubberen inleg. Gemaakt in Portugal.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu