Menu
Carlos Santos

Dames Jodphur

Donkerbruin
Carlos Santos
Dames Jodphur
Donkerbruin
  Donkerbruin
  € 359,00
  € 209,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Van sport tot het dagelijks leven. De Jodhpur

  Britse polospelers op het Indiase subcontinent maakten de Jodhpur ooit populair: voor de sport werd de luchtige rijlaars met zijn leren riempje voor een precieze aanpassing van de wijdte al snel de eerste keuze. Zijn draagcomfort zorgde ervoor dat hij ook buiten het veld snel in trek was, en de Jodhpur is sindsdien uitgegroeid tot een van de hedendaagse schoenklassiekers. Deze is door specialist Mack James in Portugal gelast volgens de Goodyear-methode, gemaakt van aniline geverfd en met de hand gepolijst kalfsleer. Lussen aan de rand van de schacht maken het gemakkelijk om aan te trekken.

  Carlos Santos. Schoenen uit Portugal

  Traditie, innovatie, design en passie zijn de hoekstenen die de Portugese schoenenfabrikant Carlos Santos sinds zijn oprichting in 1942 kenmerken. Toen al cultiveerde Carlos Santos het Goodyear-proces, dat de klassieke weltnaad nabootst met machineondersteuning. Tot op de dag van vandaag is het bedrijf hieraan blijven vasthouden, waardoor het een van de weinige overgebleven Portugese bedrijven in deze traditie is. Elk paar schoenen doorloopt een proces van meer dan 200 stappen, waarbij de machines alleen op zinvolle punten het eigenlijke handwerk aanvullen. Door de aandacht voor detail in het ontwerp en het vakmanschap bij de productie van de vaak klassieke maar altijd eigentijdse modellen heeft Carlos Santos wereldwijd al lang een goede reputatie opgebouwd.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 69465

   Bovenmateriaal Runderhuid (dikte 1,3-1,5 mm), chroomgelooid, aniline geverfd en met de hand gepolijst. Kalfslederen voering, plantaardig gelooid, ongeverfd. Binnenzool van koeienhuid. Runderleren zool met rubberen inleg. Leren opbouwhak met rubberen patch. Gemaakt in Portugal.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen