Menu

Dames jersey broek

Medium blauw
Dames jersey broek Medium blauw
Nieuw
Dames jersey broek
Medium blauw
79,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
leeverbaar vanaf begin september, nu beschikbaar voor bestelling

Algemene informatie

Casual en comfortabel: zachte jersey

De zachte jersey van deze allround comfortabele broek is voor tweederde gemaakt van zacht TENCEL™, dat wordt gewonnen uit hout van duurzaam beheerde bossen en plantages, en voor iets minder dan eenderde van huidvriendelijk katoen. Er is ook een beetje elastaan voor comfort en vormbehoud. De broek heeft geen sluitingen en is voorzien van een elastische tailleband en een bindceintuur, alsmede twee steekzakken.

Armedangels. Laten zien dat het anders kan

Mode anders (en beter) ontwerpen, hulpbronnen sparen in plaats van ze uit te buiten en ontwerpen creëren die de garderobe op lange termijn aanvullen - dat was het plan van Martin Höfeler en Anton Jurina, de oprichters van het Keulse label Armedangels. Of om het in de woorden van CEO Höfeler te zeggen: "Ik wilde eigenlijk alleen maar bewijzen dat het mogelijk is om een bedrijf op te bouwen dat winstgericht is en tegelijkertijd goede vorderingen maakt." En wat in 2007 begon met een effen wit T-shirt is al lang uitgegroeid tot een succesvol fair fashion label. Wat onveranderd blijft, is de benadering dat alles zo duurzaam mogelijk wordt geproduceerd: ecologische materialen, transparante toeleveringsketens, duurzaam design en eerlijke arbeidsomstandigheden. Deze eerlijkheid wordt regelmatig gecontroleerd door verschillende onafhankelijke organisaties. Zo mag Armedangels zich tooien met het Fairtrade- en het GOTS-zegel. Het label maakt ook deel uit van de Fair Wear Foundation.

Algemene productinformatie

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 208021

66% lyocell (TENCEL™), 32% katoen, 2% elastaan. Elastiek en trekkoord aan de manchet. Gemaakt in Portugal. Binnenbeenlengte 74 cm.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu