Menu

Dames gestreepte trui

Crème blauw
Dames gestreepte trui Crème blauw
Dames gestreepte trui
Crème blauw
Crème blauw
239,00 €
139,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen

Algemene informatie

Pluizig breisel, opvallende look

Een levendig samenspel van verschillend brede blokstrepen maakt deze overlappende pullover zo visueel aantrekkelijk. Aan de tastzijde is het echter de zachtheid van het donzige breisel die overtuigt. Het is gemaakt van 87 procent alpacahaar, plus polyamide om de vormvastheid te verbeteren. De hals, mouwen en torso zijn afgewerkt met geribde boorden.

Kwaliteit en eerlijke productie. Mode door Claudia Lanius

Het werk van het modemerk Lanius speelt zich af in het spanningsveld tussen drie factoren: ten eerste, modieus design met geraffineerde snitten en vormen, ten tweede, het gebruik van gecertificeerde grondstoffen en ten derde, de garantie van eerlijke arbeidsomstandigheden. Afhankelijk van het kledingstuk ligt de nadruk soms meer op de ene factor, soms meer op de andere - terwijl altijd de allesoverheersende kwaliteitsnorm met betrekking tot materiaal en afwerking in het oog wordt gehouden. Achter het merk, dat in 1999 werd opgericht, staat Claudia Lanius, die in haar Keulse studio alle ideeën en ontwerpen ontwikkelt, die vervolgens door haar team worden gerealiseerd en door producenten in verschillende landen worden vervaardigd.

Algemene productinformatie

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 205374

87% alpaca, 13% polyamide. Gemaakt in Peru. Ruglengte in maat 38 = 61 cm.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu