Menu

Dames gestreept shirt

Donkerblauw
Dames gestreept shirt Donkerblauw
Dames gestreept shirt
Donkerblauw
84,90 €
64,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen

Algemene informatie

Kleurrijke strepen

De mix van felgekleurde brede blokstrepen en subtiele smalle horizontale strepen is wat dit zeer licht getailleerde overhemd van gecertificeerd biologisch katoen zo aantrekkelijk maakt.

Armor lux. Maritiem uit Bretagne

"Armor" is het Bretonse woord voor zee, en "lux" kan alleen het licht aan de kust betekenen. In ieder geval hebben veel van de door Armor lux vervaardigde kledingstukken - truien en overhemden, jurken, broeken, hoeden, petten en sjaals - nog steeds een maritiem karakter. Opgericht door een Zwitser in Quimper aan het eind van de jaren 1930, combineert het bedrijf eenvoudige, comfortabele snits, klassieke kleuren en een compromisloze kwaliteit wat betreft materialen en afwerking. Het grootste deel van de productie vindt plaats in het hoofdkantoor van het bedrijf in Frankrijk en een klein deel in de eigen fabriek in Madagaskar. Voor ons gebruikt Armor lux gecertificeerd biologisch katoen.

Algemene productinformatie

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 23573

100% katoen. Gemaakt in Frankrijk. Ruglengte in maat M = 63 cm.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu