Menu
Merz b. Schwanen

Dames Cropped Vest

Grijs melange
Merz b. Schwanen
Dames Cropped Vest
Grijs melange
  Grijs melange
  XS
  € 179,00
  € 89,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Zacht, verwarmend en comfortabel

  Het fijne, zachte en verwarmende breisel van dit licht overlappende vest is gemaakt van een weloverwogen combinatie van scheerwol, zijde en kasjmier. De knoopsluiting wordt ondersteund door een smalle ribgebreide manchet rond de hals en de hals, en de mouwen en de romp zijn eveneens afgewerkt met een (iets bredere) ribgebreide manchet.

  Merz b. Schwanen. Herleefde traditie

  Sinds 1911 bestond de tricotfabriek Merz b. Schwanen in de Zwabische Alb, die ooit een traditioneel textielgebied was. Meer recentelijk heeft Peter Plotnicki uit Berlijn de traditie van het bedrijf nieuw leven ingeblazen. Hij laat er nu weer overhemden, sportbroeken en breigoed maken - vaak op originele cirkelbreimachines uit de jaren 1920 tot 1960. Die draaien heel langzaam, waardoor de hoge dichtheid, de karakteristieke structuur, het pittige gevoel en het vormbehoud van de producten überhaupt mogelijk zijn. Een klein maar opmerkelijk detail: de etiketten met de originele bedrijfsbelettering Merz b. Schwanen zijn gemaakt op een oud jacquardweefgetouw.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 205753

   55% scheerwol, 30% zijde, 15% kasjmier. Bevat niet uit textiel bestaande delen van dierlijke oorsprong: Echte hoornknopen. Gemaakt in Portugal. Ruglengte in maat M/5 = 56 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen