Menu

Cordovan kaart etui

Cordovan kaart etui
  € 229,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  uitverkocht, niet langer beschikbaar
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Kleine kaarthoes met ruimte voor 5 creditcards: in een hoofdvak en twee lades aan de buitenkant.

  Koop voor het leven. Shell cordovan koffers

  De reputatie van Shell cordovan paardenhuid gaat hem voor - en hij maakt het waar. Het onverwoestbare leer heeft niet alleen een karakteristiek zacht oppervlak, het slijt ook niet door, zelfs niet na jarenlang gebruik. Shell Cordovan wordt gelooid bij Horween® in Chicago, en de leerfabrikant Kreis gebruikt het om er portefeuilles en kaartetuis van te maken. Ze zijn alleen gemaakt met de onmisbare naden; de koffers hebben geen naden op de plaatsen die in het bijzonder aan slijtage onderhevig zijn. En ze zijn gemaakt zonder voering, wat een goed idee is omdat de schelpen, in tegenstelling tot andere lederkwaliteiten, twee prachtig gladde lederen zijkanten hebben. Bij producten van Shell Cordovan is de vleeszijde van het leer naar buiten gericht, de haarzijde naar binnen. Omdat het leer niet verder wordt geverfd of afgewerkt, kunnen er aan de binnenkant van de koffers nog stempelmerken van de leerlooierij staan - als bewijs van herkomst, zogezegd. Ten slotte worden de randen van het leer geschuurd, gebeitst en gepolijst met harde was en soms voorzien van een rijpingslaag. Met een beetje zorg gaan de kaartendoosjes een leven lang mee.

  Onderhoudsinstructies

  Paardenleer heeft een hoog wasgehalte. Extra invetten maakt het leer dof, het kan zo nodig gewoon met een wollen doek gepoetst worden.

  Productinformatie

  Artikel nummer 12473

   Paardenleer (Shell Cordovan), plantaardig gelooid, herkomst USA. Gemaakt in Duitsland. 10,4 cm breed, 8 cm hoog. Gewicht 25 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu