Menu

Communautair masker

Donkerblauw
Communautair masker
Donkerblauw
Donkerblauw
8,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
uitverkocht, niet langer beschikbaar
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Ontdek een reeks van goede producten die exclusief door Manufactum zijn ontworpen en speciaal voor ons volgens onze specificaties zijn gemaakt - je vindt deze producten exclusief bij Manufactum.

Voor het dagelijks leven. Communautaire maskers

In tijden van Corona behoren gemeenschapsmaskers als deze tot de basisuitrusting voor de dagelijkse hygiëne. Tegelijkertijd zijn ze een zichtbaar symbool voor de sociale cohesie. De onze zijn volledig - inclusief boorden en lussen - gemaakt van zachte, huidvriendelijke katoenen jersey. Een kleine hoeveelheid elastaan maakt het materiaal nog soepeler, wat het draagcomfort verbetert. De trui is gedubbeld, wat betekent dat alle naden aan beide zijden netjes zijn afgewerkt. De witte versie is aan één kant bedrukt, maar u kunt het gemeenschapsmasker ook met de bedrukte kant naar binnen dragen.

Bericht:

Dit gemeenschapsmasker is geen medisch hulpmiddel, noch is het een onderdeel van een persoonlijk beschermingsmiddel. Het heeft niet de juiste certificering, noch is het medisch getest.

De communautaire maskers filteren geen ziektekiemen of virussen uit de lucht die u inademt en zij beschermen u of anderen niet tegen de overdracht van SARS-CoV-2, aangezien niet is aangetoond dat deze maskers bescherming bieden. Ook bij het dragen van een gemeenschapsmasker blijft het regelmatig wassen van de handen en het bewaren van een veilige afstand tot andere mensen een topprioriteit!

Het gemeenschapsmasker moet na eenmalig gebruik op minimaal 60 °C worden gewassen en daarna volledig worden gedroogd. De aanwijzingen van de fabrikant voor het wasproces moeten worden opgevolgd.

Productinformatie

Artikel nummer 203824

94% katoen, 6% elastaan. Gemaakt in Turkije. Universele maat
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Manufactum

Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

Alle Manufactum-producten
Menu