Menu
PROLANA

Combinatiedeken Wilde Zijde - Kameel Pluizig Haar

155 × 220 cm
PROLANA
Combinatiedeken Wilde Zijde - Kameel Pluizig Haar
155 × 220 cm
  € 679,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Momenteel niet beschikbaar

  Algemene informatie

  Een deken voor elk seizoen. Gemaakt van wilde zijde en kamelenpluis.

  Eigenlijk is dit niet één deken, maar drie: eerst een lichte, dunnere gevuld met wilde zijde voor de zomer en een tweede deken met verwarmend kamelenpluis voor de overgangsperiode. Beide hebben een dichte perkalhoes van 100% biologisch katoen - en kunnen worden samengebonden tot een dikke, warme winterdeken in de vrieskou. Zijde wordt door haar vezelstructuur als verkoelend ervaren, kan veel vocht opnemen en opslaan zonder vochtig aan te voelen, en zorgt zo voor een aangenaam en evenwichtig slaapklimaat. Het dekbed van wilde zijde is dienovereenkomstig licht en luchtig. Het heeft ook een bijzonderheid, want de zijde die hier wordt gebruikt is Ahimsa wilde zijde - zij wordt verkregen zonder dierenleed, omdat de zijdevlindervlinders nog mogen uitkomen voordat hun cocons worden verzameld. De draden zijn dan iets korter, wat voor de dekenvulling toch niet uitmaakt - de klimaatregelende eigenschappen van de zijde blijven in ieder geval behouden. Het uiterst fijne kamelenpluis heeft een isolerende werking door de sterke plooi, en tegelijkertijd kan het ook veel vocht opnemen en snel weer afvoeren. Een deken van dit materiaal heeft uitzonderlijk goede klimaatregelende eigenschappen, zodat hij ook in de zomer kan worden gebruikt voor wie het graag warmer heeft. De dekens zijn elk gemaakt met comfort quilting, zodat ze zich perfect aanpassen aan uw lichaam en uw bewegingen. De combinatiedeken wordt vervaardigd in Allgäu.

  Productinformatie

  Artikel nummer 209599

   Vulling van de lichte deken: 100% zijde, herkomst China. Vulling van de tweede, dikkere deken: 100% kameelhaar, herkomst Mongolië. Overtrek: 100% katoensatijn, basisgewicht 1.070 g/m². De deken is niet wasbaar en moet dus regelmatig gelucht worden. Gemaakt in Duitsland.
   155 × 220 cm. Vulgewicht 1.000 g en 2.000 g. Totaal gewicht 3.650 g.

   Wasvoorschrift

   text
   Niet wassen
   text
   Niet bleken
   text
   Niet drogen in droogtrommel
   text
   Niet strijken
   text
   Geen droogreiniging
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen