Menu

Chemnitz kruk, groot monochroom

Zwart mat/zwart RAL 9005
Chemnitz kruk, groot monochroom
Zwart mat/zwart RAL 9005
  Zwart mat/zwart RAL 9005
  € 299,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar
  Gratis verzending! Tot en met 03.12.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Kruk met drie poten en rubberen glijders onder de stalen poten. Populair als krukje bij hogere werktafels of lage toonbanken.

  Chemnitz kruk

  De industriële werkkruk bij uitstek: het ontwerp van dit zitmeubel bestaat al sinds de jaren 1920 en wordt ook nu nog beschouwd als een van de meest gebruikte werkmeubelen - althans in de tijd van de wijdverbreide handmatige productie in de industriële productie. Het is geen nostalgische neiging die ons ertoe brengt dit meubelstuk opnieuw in ons programma op te nemen. Wat ons aantrekt is het purisme, de heldere en onvervalste opbouw. Sinds de jaren zestig wordt het onveranderd en in de beste industriële kwaliteit geproduceerd in een Zwabische fabriek voor werkmeubelen. De krukken hebben stevige rubberen glijders op hun poten, de licht gevormde zitting heeft een meerlaagse constructie, de zichtbare laag is van eikenhout en is naturel gelaten. Snelle patinering - indien niet gewenst - wordt vermeden door het oppervlak te oliën of in de was te zetten.

  Exclusief geproduceerd voor MAGAZIN.

  Productinformatie

  Artikel nummer 201920

   Dimensions: B 48 × H 60 cm, zitting: Ø 35 cm
   Gewicht: 4,2 kg
   Materiaal: Frame: staal, mat zwart gepoedercoat; zitting: beuken, eiken fineer (herkomst: Duitsland), gebeitst en gelakt; rubberen glijders
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen