Menu

Caterpillar scharen voor telescopisch systeem

Caterpillar scharen voor telescopisch systeem
119,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Voor een gecontroleerde snede

De rupsschaar knipt takken tot 2 cm Ø zuiver af - d.w.z. de vrij dunne takken die met een zaag niet vlot kunnen worden ingekort. U plaatst de schaar van bovenaf rond de tak, zodat deze beveiligd blijft tegen wegglijden en kan worden vastgehouden. Het blad beweegt zich van opzij in het hout: op die manier kan het snijproces nog steeds van op enkele meters afstand worden gecontroleerd.

Energiebesparing door kabelsysteem

De rupsscharen hebben een kabeltreksysteem met twee katrollen, met behulp waarvan veel kracht wordt overgebracht zonder veel inspanning. Dankzij de gemakkelijk vast te nemen houten handgreep kan bovendien een grotere trekkracht op het touw worden uitgeoefend. De rupsenschaar heeft zijn populaire naam behouden uit een tijd toen hij ook werd gebruikt om rupsennesten uit boomtoppen te verwijderen.

Verschillende taken, één systeem. Alles voor boomverzorging

Iedereen die fruitbomen in zijn tuin heeft, kent de oude martelgang: niet alleen zitten de zoetste vruchten helemaal bovenin de kroon, af en toe moet daar ook worden gedund, teruggesnoeid of dood hout worden verwijderd. Goed voor wie een lange arm heeft - of telescopische stokken. Wij bieden twee van dergelijke palen aan uit het gamma van een fabrikant uit Wuppertal, die kunnen worden gecombineerd met geschikte hulpstukken. Tezamen maken zij de meeste onderhoudswerkzaamheden mogelijk die in bomen noodzakelijk worden.

Productinformatie

Artikel nummer 34755

Zaagt takken tot max. 20 mm Ø. Lichaam en lemmet van staal. Polyamide trekkoord (lengte 5 m), beukenhouten handvat.
Totale lengte 50 cm, bladlengte 4,5 cm. Dikte 20 mm. Gewicht 1,3 kg. Geleverd zonder telescopische stok.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu