Menu

Casamorati Fiore d'Ulivo EdP

Casamorati Fiore d'Ulivo EdP
  € 99,90Basisprijs: € 3.330,00/lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Casamorati's Fiore d'Ulivo - met de geur van olijfbloesem.

  Een nadrukkelijk bloemige geur voor vrouwen, gedomineerd door olijfbloesem, jasmijn en magnolia in het hart. De topnoot wordt ingeleid door frisse citrusnoten en subtiele hints van lotusbloesem, terwijl amber en muskus diepte geven aan de basisnoot.

  Overvloedige herinneringen. De Casamorati 1888 geurcollectie van XerJoff

  Exclusiviteit was vanaf het begin het handelsmerk van de parfumfabrikant "La Fabbrica di Profumi C. Casamorati" uit Bologna. De verwennende geurcomposities en zepen werden zeer gewaardeerd in aristocratische en rijke kringen en wonnen verschillende prijzen, niet alleen nationaal maar ook internationaal - zelfs de Italiaanse koningin Margarethe was er zo enthousiast over dat zij Casamorati een gouden speld toekende als teken van haar waardering. Bijna 120 jaar later zijn de parfums niet meer verkrijgbaar, maar ze zijn allesbehalve oud nieuws - in 2004 besloot het Turijnse parfumhuis XerJoff de parfumeurskunst van het einde van de 19e eeuw nieuw leven in te blazen met een eigen Casamorati collectie. Een totaal van elf geuren gebaseerd op traditionele recepten, zorgvuldig verfijnd en gemaakt van natuurlijke grondstoffen, presenteren nu het geurige erfgoed van dit tijdperk - allemaal in ongewone, handgemaakte flacons. U vindt nu ook een selectie voor mannen en vrouwen in onze winkel.

  Productinformatie

  Artikel nummer 70038

   30 ml glazen flesje
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu