Crown Mill

Briefhoofd A4

Kroonmolen Velin
Crown Mill
Briefhoofd A4
Kroonmolen Velin
  € 19,90
  € 9,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Briefkaarten om te schrijven, stempelen en drukken.

  Naast de vraag naar de inhoud en de vorm van een boodschap rijst regelmatig de vraag naar de geschikte drager, vooral wanneer de mogelijkheid van handdruk met stempels wordt toegevoegd aan het handschrift met inkt of grafiet. Het absorptievermogen, de kleur, de oppervlaktestructuur en de behandeling van het papier leiden tot verschillende resultaten. Wij hebben drie papiersoorten samengesteld die van elkaar verschillen qua kleur en grondstofsubstantie, maar vooral qua oppervlaktestructuur, en die elk een unieke indruk geven aan belettering en drukwerk. U kunt de oppervlakken vergroot zien in de onderstaande afbeeldingen.

  Original Crown MiIl. Briefpapier uit België.

  Het papier is allemaal afkomstig van de papierfabriek Pelletier in Brussel; de leverancier aan het hof van het Belgische koningshuis was een van de eerste fabrikanten die enveloppen leverde met een voering van zijdepapier.Naast het briefpapier (100 g/m²) - verkrijgbaar in A4 als briefkussen of los vel met "Original Crown Mill" watermerk of in A5 als briefkussen zonder watermerk - bieden wij bijpassende briefkaarten (280 of 300 g/m²) met een stevigere structuur en gelinieerde enveloppen in twee formaten.

  Productinformatie

  Artikel nummer 41341

   100 vellen. 29,7 x 21 cm. 100 gsm. Met gecentreerd "Crown Mill" watermerk.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen