Menu

Brehms Thierleben memory spel

Brehms Thierleben memory spel
21,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Voor zoölogische avonturiers hebben wij dit geheugenspel samengesteld uit de 170 chromoplaten in "Brehms Thierleben" (1883). De gedetailleerde illustraties van Olof Winkler geven op voortreffelijke wijze de typische zoölogische kenmerken weer - een perfect identificatiehulpje als je ooit een bizon of zelfs een gehelmde kasuaris tegenkomt.

In memoriam Alfred Edmund Brehm

Brehm wilde oorspronkelijk architect worden, maar de zoölogie won het uiteindelijk, en dus schreef hij tijdens zijn vele reizen niet alleen verslagen daarover, maar werkte hij ook aan zijn "Tierleben". De eerste uitgave, getiteld "Illustrirtes Thierleben", verschenen in 1864-1869, was zo'n succes dat de tweede uitgave al "Brehms Thierleben" werd genoemd. Naast de spannende weergave van de dierenwereld, die tot dan toe ongebruikelijk was, waren het vooral de illustraties die bijdroegen tot het succes van het werk - hun buitengewone stijl werd bedacht door Robert Kretschmer (1818-1872) - en die zelfs de gespecialiseerde zoölogische literatuur beïnvloedden. Wij hebben de illustraties in ons geheugenspel - van de zeeanemoon tot de helmkasuaris tot de bizon - gekozen uit de 170 chromoplaten van "Brehms Thierleben" uit 1883, getekend door de schilder Olof Winkler.

Leren, herinneren en ontdekken

Enerzijds wanhopen opvoeders telkens weer wanneer hun beschermelingen niet weten hoe ze de planten in de schooltuin, de vogels voor hun deur of andere dieren moeten identificeren; anderzijds zijn veel volwassenen er niet veel beter aan toe. Geheugenspelletjes die nieuwsgierigheid en spelvreugde combineren, kunnen bijdragen tot deze vergeten kennis van de fysionomie van planten, de zoölogische verscheidenheid en het bewust onderzoeken daarvan - en mogen niet lang zonder succes blijven, zoals ook de vreugde om een plant of een dier in levende lijve te herkennen, het resultaat van dit spel kan zijn. Wij hebben onze geheugenspelletjes speciaal voor dit doel ontwikkeld in samenwerking met een grafisch ontwerper. Ze zijn alleen bij ons verkrijgbaar. Historische illustraties uit de natuurwetenschappen dienen als model.

Productinformatie

Artikel nummer 60539

Voor 2-4 spelers. Vanaf 14 jaar. 40 speelkaarten (8 × 8 cm) met 20 motieven.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Manufactum

Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

Alle Manufactum-producten
Menu