Menu

Bladhark Roestvrij Staaldraad

Bladhark Roestvrij Staaldraad
  € 84,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 6-7 dagen
  Let op de toeslag voor bulk.

  Algemene informatie

  Eenvoudig bladvegen

  Deze hark komt uit Nederland van de gereedschapsmaker Sneeboer. Daar wordt roestvrij staaldraad van enkele millimeters dik koud getrokken tot zeer fijne, dunne tanden. Extreem flexibel en tegelijkertijd uiterst stabiel, volgen deze filigraan tanden elke beweging van de gereedschapskop. Het hele gereedschap weegt niet meer dan 800 g, zodat het vervelende werk van het herfstbladvegen in de tuin wordt omgezet in een vreugdevolle lichtheid, zelfs over een langere periode.

  West-Fries vakmanschap. Van Sneeboer

  Al meer dan 100 jaar voorziet de familie van de West-Friese smid Jaap Sneeboer hun Nederlandse medeburgers, die bekend staan als onophoudelijk bezig met landbouw, dijken en tuinbouw, van het gereedschap dat zij daarvoor nodig hebben. Sneeboer gebruikt twee verschillende soorten roestvrij staal voor dit traditionele Friese tuinbouwgereedschap: een hoger gelegeerde, taaiere soort voor de veren en tules van de steelhouder en een lager gelegeerde, beter smeedbare soort voor de eigenlijke functionele delen. De afzonderlijke constructie-elementen worden aan elkaar gelast en vervolgens geslepen en gepolijst. Alle handelingen worden met de hand gedaan.

  Gesmeed tuingereedschap

  Het is lang gebruikelijk geweest om tuingereedschap te stampen en te rollen. Het verschil met gesmeed tuingereedschap hoeft nauwelijks beschreven te worden. Want alleen bij het smeden kan het gereedschap tot in detail worden behandeld en kan het materiaal worden verdicht en versterkt op die plaatsen waar dat om functionele redenen nodig is.

  Productinformatie

  Artikel nummer 30569

   Handgesmeed roestvrij staal, onbehandeld essenhouten handvat, messing klinknagel. Gemaakt in Nederland. Werkbreedte 36 cm. Lengte van de tanden 28 cm, van de steel 1,50 m. Totale lengte 1,78 m. Gewicht 800 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu