Menu

Bitbox wit

Deksel open
Bitbox wit
Deksel open
5,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Rosenrot-Bits® in beweging. In de Bitbox.

Deze kleine, zeer lichte aluminium box is perfect geschikt voor de vaste shampoos, conditioners, douchegels en FaceBits® van Rosenrot, maar er kunnen natuurlijk ook vaste shampoos van andere fabrikanten of zepen van hetzelfde formaat in. De bitbox met gesloten deksel sluit goed af en is praktisch om mee te nemen op reis of naar de sportschool. De doos met geperforeerd deksel is voor opslag. Hier kan lucht bij de Bits® komen, zodat ze na gebruik goed kunnen drogen, zoals aanbevolen. Zorg er echter altijd voor dat u eventuele waterresten onmiddellijk verwijdert.
Aluminium is niet alleen licht, maar ook zeer duurzaam en gemakkelijk te recycleren. Als uw blikje toch doodgaat, recycle het dan: dit spaart hulpbronnen en bespaart tot 95% van de energie die normaal nodig is om metaal te produceren.

Productinformatie

Artikel nummer 206399

Tin gemaakt van aluminium. Ø 7 cm, hoogte 3,5 cm. In het blikje past één douche-, shampoo- of FaceBit® à 60 g. Levering zonder inhoud.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu