Menu

Bed beukenhout

Cherry - Voor matrasbreedte 200 cm
Bed beukenhout
Cherry - Voor matrasbreedte 200 cm
  € 2.800,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 1-2 maanden
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Het bed.

  Sterke stalen excentrieken zorgen voor krachtsluitende en vormsluitende, veilige hoekverbindingen waardoor het bed gemakkelijk kan worden gemonteerd en gedemonteerd. Heel bijzonder: het bed is standaard uitgerust met een variabele bevestiging van de lattenbodems, die u individueel aan uw matrashoogte kunt aanpassen (lattenverlaging 16, 13,5 of 11 cm).

  Vrede in de kamer. Slaapkamermeubels van inlands beukenhout.

  Om twee redenen bieden wij dit meubilair al enkele jaren aan in een voortdurend groeiend assortiment: Ze overtuigen ons door de hoge kwaliteit waarin ze gemaakt zijn en hun ingetogen, tijdloze design. Alle meubels worden in Oberfranken gemaakt van geselecteerd, massief beukenhout uit eigen land. U kunt kiezen tussen naturel geolied en kersen gebeitst en gelakt (d.w.z. warmer en donkerder getint). Op verzoek zijn de meubels ook verkrijgbaar in massief kersenhout.

  <br />Leveringsbon:


  De levering is gedemonteerd.

  Gratis levering langs de weg.

  Productinformatie

  Artikel nummer 203865

   Massief beukenhout uit Duitsland. Voor matrasmaat lengte 200 cm. Hoogte hoofdbord 90 cm, hoogte voeteneind 40 cm. Beuken naturel of kersenhout gebeitst en blank gelakt. Voor verschillende matrasbreedtes. Zonder lattenbodem, matras en beddengoed.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu