Menu
Le Daf

Bastaard dames tas, Natuur

Exclusief
Le Daf
Bastaard dames tas, Natuur
  € 299,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Exclusief

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Lichtgewicht raffia

  Handgeweven van lichtgewicht raffia, is deze tas een van onze lichtgewichten met slechts 500 g. De afmetingen maken hem echter geschikt voor de grotere shoppers, waardoor hij een echte allrounder is voor in de stad, op vakantie en tijdens het winkelen. Qua formaat sluit hij zich echter aan bij de grotere shoppers, zodat de raffia tas een echte allrounder blijkt te zijn voor in de stad, op vakantie en bij het winkelen. De handvatten van zachte, brede lederen banden zijn uiterst comfortabel en voelen bijna zacht aan. Met de tijd en het gebruik zullen ze duidelijke tekenen van hun functie vertonen. Omdat ze alleen geknoopt zijn, kunnen de banden indien nodig worden vervangen. Binnenin is de bastas ongevoerd, een vak met rits biedt plaats aan een portefeuille en sleutels, en een lederen riem fungeert als sleutelhanger.

  Gemaakt in Salento. Handtassen van le daf

  Wanneer uitbundige creativiteit en degelijk vakmanschap elkaar ontmoeten, kun je er zeker van zijn dat er iets bijzonders ontstaat. In het geval van het Apulische familiebedrijf le daf is het vakmanschap gebaseerd op tientallen jaren ervaring. Sinds 1999 leidt Fernando Pezzuto het tassenlabel, dat hij met zijn buitengewone ontwerpen tot ver buiten het schiereiland Salento beroemd heeft gemaakt. De combinatie van niet alleen kleuren, maar vooral van verschillende materialen zijn zijn handelsmerk en geven de tassen hun onmiskenbare uitstraling. Alle ontwerpen worden gemaakt op het hoofdkantoor van het bedrijf net buiten de stad Lecce, die bekend staat om zijn eigen weelderige barokstijl. In de voormalige pakhuizen van een oude tabaksfabriek vervaardigt een klein team de tassen - van het snijden tot de laatste naad gebeurt dit puur met de hand.

  Productinformatie

  Artikel nummer 209866

   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten