Menu

Barbecue spies

Capercaillie
Nieuw
Barbecue spies
Capercaillie
13,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Gaar goed en veilig op de spies.

Roestvrij staal is het materiaal waarvan de bladen van deze barbecuespiesen zijn gemaakt. Dit betekent dat ze zo vaak kunnen worden hergebruikt als u wilt - maar ze zijn ook overtuigend om een andere reden: hun elliptische vorm. Stukken vlees, vis of groenten glijden niet weg en het kook- of braadproces wordt verder verbeterd doordat het gegrilde voedsel niet om zijn eigen as kan draaien, zelfs niet wanneer het op het rooster of in de pan wordt gedraaid.
De koperen koppen in de vorm van dieren die bovenop elke spies zitten, hebben vooral een decoratieve functie. De dierfiguren worden nog steeds gegoten in de verloren zandvorm en moeten met de hand worden bijgesneden en gepolijst. Aangezien alle matrijzen uit twee delen bestaan, worden de helften die bij elkaar horen vervolgens onder zeer hoge druk geperst en in een volgende bewerkingsstap geslepen (getrovaliseerd®). Tenslotte worden de figuren geboord, elk van een spies voorzien en beide onderdelen stevig gestempeld - d.w.z. duurzaam met elkaar verbonden zonder solderen of lijmen. De spiesen worden geproduceerd door een in Solingen gevestigde fabrikant van keukengerei.

Productinformatie

Artikel nummer 29219

Roestvrijstalen spies (roestvrij) met een kop van messing. Direct te gebruiken op de grill of in de grillpan en ovenvast; voor vlees, vis, groenten of fruit. Gemaakt in Duitsland.
Auerhoen. Lengte 35 cm, breedte 3,3 cm. Gewicht 63 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu