Menu

Babydeken Merino Scheerwol

Babydeken Merino Scheerwol
€ 44,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Blijvend veilig. Zacht, warm en geruststellend

Thuis of onderweg, als knusse onderlegger op de luiertafel of in de wei, als deken in het bed, de buggy of de draagzak - een babydeken is altijd en overal van waarde. Dit wollen dekentje is zo licht als een veertje, maar in termen van duurzaamheid en bruikbaarheid is het van een zeer zwaar kaliber: gebreid van de fijnste, huidvriendelijke biologische merinowol, is het ongelooflijk zacht en soepel, heeft het een licht verwarmend effect en houdt het uw kind veilig en geborgen. Het fijne ajourbreisel is afgewerkt met een ingewikkelde schulpnaad en heeft een natuurlijke elasticiteit die het babydekentje voorbestemt om heel zacht en kalmerend in te wikkelen. De hoogwaardige vervaardiging van het babydekentje is volledig gericht op langdurig gebruik, zodat het tot ver na de peutertijd dicht bij het hart van uw kind zal groeien.

Merino wol. Fijn, zacht, natuurlijk waardevol

Twee fundamentele eigenschappen maken merinowol zo'n waardevol materiaal voor kinderkleding.
1. Het uitstekende temperatuur regulerende effect:
Merino schapen produceren een uitzonderlijk zachte, fijne wol, waaraan de dieren hun veel geroemde veerkracht te danken hebben. Zelfs de soms extreme temperatuurverschillen in hun natuurlijke omgeving kunnen merinosschapen niet deren: Bij koud weer zijn de licht gekroesde wolvezels bijzonder doeltreffend in het opslaan van natuurlijke lichaamswarmte; bij warm weer nemen de vezels veel lichaamsvocht op en voeren dit af naar de omgeving met een verkoelend effect. Tenslotte is merinowol dankzij de zeer fijne wolvezels bijzonder huidvriendelijk; zelfs wolgevoelige mensen voelen zich er prettig in.
2. De natuurlijke onderhoudsvriendelijke eigenschappen:
Kinderkleding moet niet alleen tegen een stootje kunnen, maar ook gemakkelijk te onderhouden zijn. Zuivere scheerwolvezels bieden dit enorme voordeel: zij hebben een ruw oppervlak en een natuurlijk gehalte aan wolvet (lanoline). Daarom is zuiver scheerwol zelfreinigend - vuildeeltjes hebben het moeilijk om zich aan het ruwe oppervlak van de vezel te hechten. Daarom is het vaak voldoende het kledingstuk te luchten en het opgedroogde vuil eruit te borstelen.

Disana. Natuurlijk voor het kind

Natuurlijke materialen voor het natuurlijke welzijn van het kind - dat is de hoge kwaliteitsnorm van Disana, een bedrijf dat in 1982 is opgericht en gevestigd is in Lichtenstein, Baden-Württemberg. De wortels van het familiebedrijf gaan veel verder terug, tot in de jaren zestig, toen de oprichters Imma en Dietrich Sautter de basis legden van hun textielproductie met een breimachine in de kelder. Er volgden nog meer mijlpalen, van de eerste gebreide luier van katoen in het begin van de jaren 1970 tot de huidige collecties, die steeds één ding garanderen: het gebruik van geselecteerde grondstoffen uit gecontroleerde biologische teelt (kbA) en gecontroleerde biologische veeteelt (kbT).
Disana verwerkt uitsluitend biologische merinoswol uit Patagonië (Zuid-Amerika) en biologisch katoen van door projecten gesteunde kleine familiebedrijven in Kirgizië (Centraal-Azië) en Oeganda (Centraal-Afrika). Het textiel is gecertificeerd volgens de Global Organic Textile Standard (GOTS), een bewijs van milieuvriendelijk materiaal, transparantie van de hele productieketen en eerlijke arbeidsomstandigheden. Op de weg van de natuurlijke vezel naar het kledingstuk implementeren de innovatieve technieken van het bedrijf de knowhow van traditioneel vakmanschap - Disana's breisters, kleermakers en naaisters staan voor diepgaand vakmanschap van het merk "Made in Germany".

Productinformatie

Artikel nummer 204945

100% scheerwol. Oorsprong Zuid-Amerika. Handwas tot 30 °C met wolwasmiddel. Gemaakt in Duitsland.
100 × 80 cm. Gewicht 340 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu