Menu

Atoma Zichtbaarheid

(10 stuks)
Atoma Zichtbaarheid
(10 stuks)
  € 8,50alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Documententassen voor het Atoma-systeem

  Deze zakken vullen het Atoma-systeem aan, zodat u documenten die u niet wilt perforeren, kunt opbergen en organiseren. De vaste zakken zijn gemaakt van polypropyleen met een licht ruw oppervlak en een bovengemiddelde materiaaldikte van 80 µm (30-50 µm is gebruikelijk). Aangezien de zakken gemaakt zijn voor A4-vellen, zijn ze natuurlijk groter dan deze. Bijgevolg moeten de bijpassende omslagen ook breder en hoger zijn dan die welke wij voor A4-formaat aanbieden. In ons assortiment vindt u ook een reeds samengesteld zakboek: met twee extra grote texon omslagen, 20 zakken en aluminium ringen met een diameter van 24 mm. Deze laatste zorgen ervoor dat u nog verschillende zakken of andere inzetstukken naar keuze kunt toevoegen - die uiteraard kleiner zijn dan de hoezen, waardoor een overhang ontstaat. De zakken kunnen natuurlijk ook gecombineerd worden met de A4 of A4 brede textielhoezen. In dit geval steken de transparante deksels echter iets uit. De grotere aluminium ringen zijn ook zeer praktisch voor het normale Atoma-formaat en bieden wij ook afzonderlijk aan. De zakken worden in België vervaardigd, net als de andere onderdelen van het systeem.

  Manufactuur Atoma. Een laptop- en methodesysteem in geprefabriceerde onderdelen en als bouwpakket.

  Het Belgische notitiesysteem Atoma, dat ongeveer 70 jaar oud is, bestaat uitsluitend uit rolringen en vliegende platen, waarbij de ringen voorkomen dat de platen vliegen en de platen voorkomen dat de ringen rollen - maar beide blijven altijd gemakkelijk van elkaar los te maken dankzij een gepatenteerde speciale perforatie van de platen. Zo kunt u op elk moment de verschillende insteekformulieren van uw zelf samengestelde notitieboeken aanvullen, wijzigen en mengen - zelfs met formulieren, kalender- of adresboekafdrukken die u zelf met behulp van een pc en printer op de blanco formulieren maakt en met de Atoma-punch de juiste gaatjes ponst.

  De kit. Zo stel je je notitieboek samen

  - de ringen (Ø 17 of 24 mm) - elf voor een A4- en acht voor een A5-schrift, - 0,8 mm dikke boekomslagen, die wij van Texon maken en die verkrijgbaar zijn in A4 en A5 en - voor de onderstaande tabbladen - in A4 en A5 extra breedte, - beschrijfbare tabbladen met 6-voudige tabbladen in A4 en A5 extra breedte en - speciaal gestanste inlegvellen (90 g/m²) A4 en A5.

  De montage is heel eenvoudig: eerst rijgt u de ringen in het achterdeksel, dan het inlegvel (elk ongeveer acht vellen) in de ringen en tenslotte het voordeksel. Wij bieden ook alle blanco versies aan als kant-en-klare notitieboeken.

  De krant. Een echt schrijfpapier

  Bijna al het in de handel verkrijgbare "schrijfpapier" is geoptimaliseerd om soepel door offset- of kantoorprinters te lopen, wat altijd ten koste gaat van degenen die er met de hand op willen schrijven. Wij stellen daar een papier tegenover dat is afgestemd op de behoeften van handschrijvers. Vulling en penpunt glijden er schoon overheen, vulpennen en balpennen worden zonder uitlopen contourrijk opgenomen, en ook grafietpennen laten een uiterst homogeen, schoon letterbeeld achter. Een inktbestendig, oppervlakteverlijmd en gladgestreken natuurpapier van zuivere cellulose, ideaal voor handlettering. Het gramgewicht is 90 g/m² met 1,25 maal het volume. Het crèmekleurige papier met een opaciteit van 90% is vervaardigd in Italië. Het is gebleekt zonder chloor, bestand tegen veroudering (volgens DIN 6738) en geschikt voor laser- en inkjetprinters.

  Texon

  Texon, dat qua produktietechnologie verwant is aan papier, is een materiaal dat bestaat uit gelatexeerde cellulosevezels die waterdicht en dus minder gevoelig voor vocht zijn. Het is veel beter bestand tegen mechanische belasting en "delamineert" niet, d.w.z. het valt niet in afzonderlijke lagen uiteen na langdurig gebruik, in tegenstelling tot karton met open randen. Texon wordt hoofdzakelijk gebruikt als ledervervanger in de textiel- en schoenindustrie, maar dient ook als bindmateriaal of, zoals in dit geval, als kartonvervanger.

  Productinformatie

  Artikel nummer 85989

   Om bij te vullen. 10 stuks. Polypropyleen (materiaaldikte 80 µm).
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu