Menu

Aromabad zeezout

Berken
Aromabad zeezout
Berken
  € 37,90Basisprijs: € 61,13/kgalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Geurig effectief. Badplezier in het aromabad

  Zeezout, natuurlijk citroenzuur en krachtige geneeskrachtige planten worden hier gecombineerd tot een weldadig aromatisch bad met een ontspannende of verkwikkende werking. Voor een vol bad voegt u 50-100 g badtoevoeging toe aan het 35-38 °C warme water en laat u de ingrediënten enkele minuten hun geur en actieve bestanddelen ontvouwen. Als u niet wilt dat de bloemen vrij in het badwater drijven, vult u het badadditief gewoon in het bijgevoegde katoenen zakje en legt u het in het water. Het aromabad bevat geen tensiden en schuimt dus niet. Aanbevolen badduur 20-25 minuten.

  Ik wil je naakt

  "Veel dingen zijn gewoon het mooist naakt." Aline Werr's motto gaf haar merk zijn naam: Ik wil je naakt. Dit is niet per se een oproep tot nudisme, maar eerder een naakte vaststelling van feiten over de ingrediënten en samenstelling van haar lichaamsverzorgingsproducten, die uiteindelijk op een naakte huid terechtkomen. Het spreekt vanzelf dat voor deze claim plantaardige, biologisch geteelde en absoluut onschadelijke ingrediënten worden gebruikt: plantaardige ingrediënten zoals essentiële oliën en aroma's, hoogwaardige zouten en mineralen. Onnodige toevoegingen worden vermeden; elk ingrediënt heeft zijn rechtvaardiging omdat het een specifiek doel dient: reinigen, verzorgen en regenereren, ontspannen of verstevigen - zonder bijwerkingen, noch voor de mens, noch voor de natuur. En om ervoor te zorgen dat Alina Werr het overzicht behoudt, wordt alles in het hoofdkantoor in München gemaakt - met de hand.

  Productinformatie

  Artikel nummer 32401

   620 g glazen pot met bamboehouten deksel, een katoenen zakje is inbegrepen. Gemaakt in Duitsland.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen