Menu

Appelvoeder voor vogels

Appelvoeder voor vogels
  € 9,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  momenteel niet beschikbaar
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Vers voedsel voor tuinvogels.

  Appels hebben een hoge voedingswaarde. 30 vitaminen en sporenelementen en waardevolle mineralen zitten onder hun huid verborgen. Onze inheemse tuinvogels pikken ook graag naar het fruit, vooral als ze er zo gemakkelijk bij kunnen als bij dit voederhuisje. Aan de metalen spies in het midden van het ovaal kan een kleine appel worden bevestigd - gevallen fruit uit de tuin of een gekochte die misschien al een beetje aangetast of verschrompeld is voor verse consumptie. Een korte houten zitstok wordt kruislings in het frame van gerecycleerd plastic gestoken.

  Verander oud in nieuw. Recycle, upcycle, verrassing.

  Oude yoghurt- of koffiebekers, gebruikte plantenpotten - het kleine bedrijf Ashortwalk in Cornwall maakt van al dit plastic afval, dat zich in grote hoeveelheden ophoopt, iets nieuws volgens eigen ontwerp: verrassend eenvoudige, functionele en goed ontworpen producten voor bijvoorbeeld de tuin. Het principe, dat enkele grote tuinen, tuinbouwverenigingen en tuincentra in Engeland - waaronder de Royal Horticultural Society - inmiddels hebben overgenomen, heet "Pot to Product". Plantenpotten, zaaibakken enz. die niet meer nodig zijn, worden regelmatig verzameld, schoongemaakt en gesorteerd. Om de kunststoffen opnieuw te kunnen gebruiken, worden ze vervolgens afzonderlijk versnipperd en verwerkt tot pellets. Deze vormen het basismateriaal voor de gerecycleerde producten van de ontwerpers uit Cornwall. "Gesloten Loop Recycling" noemen ze hun systeem.

  Productinformatie

  Artikel nummer 89935

   Plastic frame gemaakt van gerecyclede plantenpotten. Metalen spijker. Een houten stok dient als zitstok. Opknoping koord jute. Voor appels tot 8 cm Ø. Gemaakt in Engeland. 14 cm hoog, 9,5 cm breed, 9 cm diep. Gewicht 30 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu