Menu

Aluminium rugzak

Zilverkleurig
Aluminium rugzak
Zilverkleurig
  Zilverkleurig
  € 329,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Een compacte aluminium koffer met een zachte achterkant of een rugzak met een harde schaal? Een multi-instelbaar draagstel voor de rugzak zorgt voor een goed draagcomfort en de aluminium buitenkant beschermt de waardevolle inhoud op betrouwbare wijze. De aluminium schaal is toegankelijk via een rits waarmee het gewatteerde draagframe in een hoek van 45° of 180° kan worden weggeklapt. Een toegankelijk tussenvak van textielmateriaal bevat een goed georganiseerd interieur met een vak voor een laptop tot 16" en diverse vakken voor kleine spullen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 205659

   Afmetingen: B 29 × D 12 × H 39 cm
   Volume: 14 l
   Gewicht: 2 kg
   Materiaal: Aluminium
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu