Menu

Aimée de Mars Eau 21 Eau de Parfum

Aimée de Mars Eau 21 Eau de Parfum
69,90 €Basisprijs: 1.398,00 €/ 1lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
leeverbaar vanaf eind september, nu beschikbaar voor bestelling
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Eau 21. Mariene Versheid

Een aquatische, frisse geur voor vrouwen en mannen. Met bergamot, citroen, basilicum en munt in de topnoten. De hartnoten zijn marine noten en jasmijn, met houtachtige noten van cederhout, eikenmos, sandelhout en amber in de basis.

Aimée de Mars. Geuren van de Aroma Parfumerie

Het Parijse parfumhuis Aimée de Mars zet zich in voor natuurlijke geuren, wat betekent dat de ingrediënten ook van natuurlijke oorsprong zijn. De parfums bestaan voor 95% uit natuurlijke ingrediënten en voldoen dus aan de eisen van natuurlijke cosmetica, maar Aimée de Mars heeft bewust afgezien van certificering. Valérie Demars laat zich in haar geurcomposities inspireren door de natuur en put ook uit de bevindingen van de aromatherapie. De kern van elk parfum wordt gevormd door 21 kostbare essentiële oliën in verschillende samenstellingen, waardoor elk parfum niet alleen een gelaagde geur heeft, maar ook harmoniserende, evenwichtherstellende bestanddelen die gebaseerd zijn op de werking van de essentiële oliën. De parfums worden in Frankrijk vervaardigd.

Productinformatie

Artikel nummer 90663

50 ml glazen flesje met verstuiver
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu