Menu

Agenda voor het jaar gids

Agenda voor het jaar gids
54,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Ontdek een reeks van goede producten die exclusief door Manufactum zijn ontworpen en speciaal voor ons volgens onze specificaties zijn gemaakt - je vindt deze producten exclusief bij Manufactum.

Voor een nadere beschouwing

De Jahresweiser voorziet in vermeldingen van drie tot zes regels per dag, afhankelijk van de lettergrootte. Voor die dagen waarop meer gebeurt dan er in genoteerd kan worden, biedt het dagboek ruimte voor uitgebreidere verslagen, waarvan de relatie tot de vermelding in de Jahresweiser bepaald wordt door de datering, reden waarom het dagboek, dat qua opzet en omvang bedoeld is als een kennelijke aanvulling op de Jahresweiser, elk van zijn 380 gelinieerde bladzijden inleidt met een titel- en datumregel.

Voor notaties en gros en en détail: Jahresweiser en dagboek.

Door een geconcentreerde blik op een kalenderdatum over een periode van tien jaar mogelijk te maken, schept de Jahresweiser een nieuwe verhouding tot het verloop van de tijd (en dus tot het eigen leven). Op een bladzijde per kalenderdatum wordt deze dag in het overzicht van het decennium gepresenteerd. Langere verslagen zijn hier niet mogelijk, dus geven wij er een dagboek bij - dat ook als stand-alone kan worden gebruikt - waarin de uitgebreidere beschrijvingen (een dag kan soms zeer bewogen zijn) als het ware kunnen worden uitbesteed.

Productinformatie

Artikel nummer 44962

Gelinieerd, met titelregel. Lichtgrijze linnen band met zilverkleurig reliëf, zilveren randen en twee verschillend gekleurde tekenbanden. Chamois-kleurig 100 g papier. 24,5 x 18 cm. Gewicht 950 g.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Manufactum

Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

Alle Manufactum-producten
Menu